Sådan får du din partner til at holde længere i sengen

Følgende artikel er sponseret.

For tidlig sædafgang er et udbredt problem blandt mange mænd. Det er dog de færreste, der har interesse i at snakke om det. Generelt er sex for mange mennesker et sårbart og svært emne at tale om. Derfor bliver det ikke lettere, når sex netop er lig med et væsentligt problem. Som kvinde er det ikke rart at omtale problemet, da for tidlig sædafgang i forvejen som oftest giver manden en følelse af at være utilstrækkelig. Det er derfor en yderst ubehagelig og sårbar situation for begge parter. For manden er det sårbart ikke at kunne holde særlig længe og dermed ikke kunne tilfredsstille sin partner, hvorimod det for kvinden er et problem, der er svært at tage op, hvorfor kvinden må leve med, at sex altid er hurtigt overstået.

Selvom for tidlig sædafgang er et problem, der kan være svært at løse, giver vi dig her en guide til nogle simple hverdagsråd som du og din partner kan benytte til afhjælpning af problemet.

Gå til læge og snak om tingene

At døje med for tidlig sædafgang er noget de færreste ønsker at snakke med venner og familie om. Dette er da også forståeligt. Det er dog et helt andet problem, hvis din partner ikke kan snakke med dig om problemet. Det er et stort problem, der med tiden vil kunne påvirker jeres forhold, hvis I ikke snakker om det. Derfor er et godt råd, at du altid bør snakke med din partner, så I er sammen om problemet. Hvis du formår at snakke med din partner om problemet, kan du undgå, at problemet får indflydelse på øvrige aspekter af jeres forhold. En anbefaling herfra lyder derfor på, at du altid bør være åben og klar til en snak om jeres sexliv.

Det anbefales fra alle sexologer og eksperter, at din partner altid tager et smut forbi lægen, hvis han lider af for tidlig sædafgang. Lægen er ekspert på området, hvorfor lægen måske kan finde årsagen og løsningen til problemet. Så selvom det for ham kan være ubehageligt at erkende, bør han ikke undervurdere lægens hjælp. Ligeledes kan han få en allergitest ved lægen, som kan vise, hvorvidt allergi er årsagen til problemet.

Tips og tricks i hverdagen mod for tidlig sædløsning

Selvom det anbefales, at din partner går til læge, hvis han har problemer med at komme for tidligt, giver vi dig her nogle tips og tricks, du og din partner kan bruge i hverdagen.

Det første tip beror på ideen om at bedøve penis. I dag kan man købe kondomer med bedøvelse. Disse kan være en måde, hvorpå man kan mindske følsomheden i penissen under sex.

En anden måde hvorpå man kan mindske følsomheden i penis går ud på, at hver gang, din partner er på toilettet slår han penishovedet op imod maven. Dette skal gøres mindst 50 gange ved hver evig eneste toiletbesøg, hvis det skal give en effekt.

Ud over disse tips kan din partner vælge at træne sit bækkenbund. Selvom bækkenbundsøvelser ofte sættes i forbindelse med kvinder, er det ikke kun forbeholdt dette køn. Mænd kan derfor sagtens træne deres underliv og således få bedre kontrol med udløsningen. Hvis din partner gør det hver dag, vil han ifølge eksperter allerede efter 6 uger kunne mærke en forskel.

Ud over disse alternative metoder kan du og din partner benytte den mere traditionelle metode, hvor I stopper sexakten, når din partner er lige ved at komme. Dette gentages 3 gange, hvor din partner først giver slip den 4. gang. Således træner han sin evne til at holde længere.

Det skal dog pointeres, at ovenstående blot er tips og tricks, som du og din partner kan bruge i jeres hverdag. Vigtigheden af at besøge lægen, bør derfor understreges slutteligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *