Relevant og skræddersyet forecasting til virksomheder

Medarbejderne på lageret skal i dag have pålidelig forecast og efterspørgselsplanlægning for at kunne træffe korrekte lagerbeslutninger. Men det er dog ikke lige til, når man skal udvinde den korrekte og relevante forecasting for virksomheden. Der er nemlig en lang række faktorer der spiller ind, som tendenser og sæsonbestemthed, der kan påvirke efterspørgslen på markedet. 

Det kan være rigtig svært at udregne den perfekte ordrestørrelse, når der er mange faktorer der påvirker forretningen. 

Sæsonvarer presser lageret 

I gennemsnit er over 50% af alle varer sæsonbestemt, på en eller anden måde. Derfor skal tendenserne konstant spores for at kunne justere og fremfinde den optimale forecast. Det optimale lagerniveau kan spores og udregnes ud fra Slim4s kraftfulde system. Den samler relevant data omkring sæsoner, efterspørgselsmønstre mm. 

Et brugervenligt lageroptimerings system 

Det er en god investering for en virksomhed at implementere et lageroptimerings system der kan hjælpe med at udbedre de fejl der kan opstå. Et brugervenligt system kan gøre det nemt for medarbejderne at følge med i processerne, og er en nødvendighed for at lageroptimeringen skal blive en succes. Ved at tænke mennesker før processer kan man nemmere forberede sig på fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *