LED-pærer er fremtiden

Mange flere fordele

Ovenstående er dog ikke de eneste fordele, der følger ved anvendelsen af LED-pærer. Først og fremmest er LED-pærer nærmest vedligeholdelsesfrie, og de har en lang levetid på op til 50.000 timer, så de nærmest aldrig skal udskiftes. Så selvom prisen umiddelbart er højere end på en glødepære, kan det i den grad betale sig i længden.

Derudover er LED-pærer yderst robuste, fordi de ikke indeholder bevægelige eller følsomme dele, som let bliver beskadiget. Desuden kan LED tåle kulde, hvilket gør dem anvendelige både inde og ude.

Selvom energiniveauet er markant lavere ved LED, er lysstyrken stadig den samme. Faktisk vurderes lyset fra en LED-pære til at være bedre og mere stabilt end lys fra en glødepære.

Endnu en fordel ved brugen af disse pærer er, at de ikke udgiver infrarød eller ultraviolet stråling i LED-lyset. Det er altså på ingen måde farligt for dig og dit helbred. Derudover indeholder LED ikke kviksølv, hvilket kan være utrolig farligt at komme i kontakt med.

LED som fremtidens lyskilde

Det er ikke uden grund, at LED betegnes som fremtidens lyskilde. Som du lige har læst, følger der rigtig mange fordele med ved at anvende LED-pærer. Det er næsten for godt til at være sandt.

Der findes desuden et stort udvalg af forskellige LED-pærer og -spots, så der er noget til ethvert hjem og enhver lampe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *