Ny hjemmeside giver adgang til hele landets autoværksteder

Følgende artikel er sponseret.

Står din bil også og mangler en kærlig hånd? Hvis uheldet er ude, har du sikkert ikke lyst til at bruge ret lang tid på at finde den rette mekaniker, der kan hjælpe dig. Det skal gerne gå hurtigt og være let. Heldigvis har det aldrig været nemmere og mere gennemskueligt at finde autoværksteder nær dig og ovenikøbet få et rigtig godt tilbud.

Når du er på siden, skal du blot klikke på ”Få 3 tilbud nu”. Herefter bliver du videresendt til en side, hvor du skal angive, hvad der er galt med bilen. Der er i forvejen en masse kategorier, som du kan krydse af, hvis de stemmer overens med din bils problem. Hvis ikke de stemmer overens, kan du også angive dette i en boks for sig selv.

Det er også muligt at tilføje mere end én kategori, hvis din bil skulle være virkelig tilskadekommen. Nogle gange siger et billede mere end tusind ord, så det er også muligt at uploade et billede af skaden, fx bulen i siden eller rustpletterne nær fælgen.

Du skal også oplyse din e-mailadresse, så du kan blive kontaktet med dine tre tilbud. Du skal desuden oplyse bilens nummerplade samt dit postnummer, så det er lettere at finde de autoværksteder og mekanikere, der er tættest på dit område.

Alt i alt kan du med få klik oplyse, hvad der er galt med bilen, og så skal du bare vente på at blive kontaktet med dine tre tilbud.

Fordelen med hjemmesiden er, at den sparer dig for al den tid, som du selv skulle bruge på at finde den mekaniker med den bedste pris, og det er ikke sjovt, hvis uheldet er ude, og bilen har brug for en reparation med det samme.

Faktisk giver hjemmesiden dig udover de tre gratis tilbud også mulighed for at fordybe dig i artikler om fx bilpleje, autohjælp, undervognsbehandling m.m. På den måde kan du hjælpe dig selv med at vedligeholde din bil bedre, så du måske ikke behøver at gå til mekanikeren til at starte med.

Du kan betragte siden som et stort bil-bibliotek, der udover at ligge inde med autoværksteder og mekanikere fra hele landet også giver dig mulighed for at læse artikler samt blogindlæg om biler og bilpleje. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone!

Besøg siden allerede i dag for at læse mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *