Krystaller til indretningen

Indret dit hjem med krystaller

Krystaller kan give energi og overskud i hverdagen, og du kan derfor med fordel indrette dit hjem med krystaller. Der findes mange forskellige typer af krystaller, og det er bare med at finde den eller dem, der har de egenskaber og den energi, ud er på udkig efter. Vincaviola har et stort udvalg af krystaller i mange forskellige farver og størrelser.

Tag den tid du har brug for, når du skal vælge dine krystaller. På den måde får du det mest optimale ud af dine krystaller, da du vælger dem, med de bedste egenskaber – altså de krystaller, der passer bedst til dig og din situation.

Placer dine krystaller i hjemmet, hvor du opholder dig meget, og de steder, hvor du har ekstra meget brug for dem. Det kan være på natbordet, ved siden af din seng eller i vindueskarmen, hvor der er meget lys. Placerer du dine krystaller et lyst sted, hvor de får sol- og måneskin, sørger du på samme tid også for at rense dem. Du kan lære mere om at rense krystaller på vincaviola.

Krystalsæt – gaven fra dit hjerte

Vil du være gavmild mod et andet menneske, som du har kær, så giv dem et krystalsæt i gave. Krystalsæt fra VincaViola fås med en lille sten eller krystal, i en fin lille gavepose, lavet af genbrugsstof.

Vælg det krystalsæt du vil give med omhu, og sæt dig ind i krystallers egenskaber først.                     

Hvert krystalsæt har hver deres budskab. Du kan finde krystalsæt med kontakt til englene, eller krystalsæt, der bringer held og lykke.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *