Derfor skal du rejse til Thailand

Følgende artikel er sponseret.

Thailand er en utrolig populær rejsedestination, ikke kun for danskerne, men for de fleste hele verden over. Der må være noget helt særligt ved dette asiatiske, tropiske land – men hvad er det? Overvejer du at rejse til Thailand på en kortere ferie eller længere rejse, kan du læse med her for at blive fuldkommen overbevist om dit valg. I denne artikel giver vi dig nemlig gode grunde til, hvorfor Thailand er noget særligt, og hvorfor du skal bestille flybilletten med det samme.

Venlig lokalbefolkning

Thailand kaldes også for smilets land, og det er ikke uden grund. Uanset hvor du bevæger dig hen, vil du blive mødt af venlige thailændere, der ønsker at vise dig gæstfrihed. Står du og mangler hjælp, skal du ikke tøve med at spørge en af de lokale. De fleste virker altid meget interesserede i at hjælpe. Det bedste du kan gøre, når du skal i kontakt med nogle af de lokale, er at sætte håndfladerne mod hinanden i en traditionel thailandsk hilsen og at have lært nogle enkle høflighedsfraser.

Lækker mad

En anden grund til at besøge Thailand er deres madlavning. Et besøg i Thailand betyder nemlig et møde med et af verdens bedste køkkener. Det er en stor fejltagelse fra din side, hvis du på din tur til Thailand vælger at spise mad, der ligner det, vi har i vesten. Prøv deres mange retter, og du vil helt sikkert ende med at blive overrasket. Måske kommer du endda hjem til Danmark med en ny livret.

Selvom det ikke altid ser lige indbydende ud, må du ikke være bange for at smage maden fra deres gadekøkkener. Sørg blot for kun at spise fra de køkkener, hvor du kan se, at thailænderne selv spiser. Husk også, at hvis du ikke er til meget stærk mad, skal du spørge dem, om det er muligt at få det knap så stærkt. Thailændere kan nemlig tåle mad, der er noget stærkere end det, vi danskere kan.

Stor diversitet i naturen

Du møder stor diversitet i naturen, når du besøger Thailand. Du har her både muligheden for at se aber i junglen, men du har også muligheden for at slappe af ved de turkisblå strande samt se farverige fisk ved koralrevet, når du snorkler rundt. Du møder både bjerge og flade landskaber.

Gå ikke ned på oplevelser

Thailand er et land, hvor der er utrolig mange ting at se og opleve. I hovedstaden, Bangkok, møder du ægte storbystemning, flydende markeder, skybar, gamle bydele, Khao San Road og meget andet. Lidt uden for byen kan du blandt andet også opleve kongebyerne, Ayutthaya og Sukhothai. Er du mere til de vilde oplevelser, kan du besøge det nordlige Chiang Mai, hvor du kan passe elefanter, tage på riverrafting, zipline, prøve madlavningsundervisning, natmarkeder og -basarer, Ladyboy-show og meget andet. Er du mere til afslapning og oplevelser ved havet, er øerne det perfekte sted at befinde sig. De østlige og vestlige øer har hver især noget at byde på. Vil du gerne dykke, er den østlige ø, Koh Tao, et oplagt sted, eftersom det er et af de billigste steder i verden at foretage dykkercertifikat. En ting er sikkert, og det er, at du ikke kommer til at kede dig i Thailand.

En billig rejse

Sidst men ikke mindst er prisniveauet i Thailand utrolig lavt, og du kan derfor få meget for dine penge som dansker. Selvom flybilletten ofte er lidt dyrere end til et land i Sydeuropa, er det meget billigere at bo og leve i Thailand. Her kan du bo på femstjernede hoteller, uden at det koster dig synderligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *