5 aktiviteter til dig, der er på barsel i Aarhus

Følgende artikel er sponseret.

Er du nybagt forælder, beboende i Aarhus og på barsel, kan det umiddelbart godt være svært at finde på ting at lave sammen med dit barn i starten. Grunden til dette er som regel, at man er helt grøn i forhold til at skulle finde på ting at lave sammen et lille barn i storbyen. Der findes dog et væld af valgmuligheder i Aarhus. Der er altid masser af liv og aktiviteter inde i byen, og mange af dem er også målrettede dig, der er på barsel med dit lille, nye barn. Læs med her og find inspiration til, hvad du skal få dagene til at gå med på barsel sammen med dit barn.

Tag på byvandring

Både du og dit barn har godt af frisk luft, og derfor er det en god idé at tage dit barn med på byvandring i barnevognen. Uanset om du er til grønne områder eller gaderne, er det muligt at finde sådanne områder i Aarhus. Tril en tur på Brabrandstien, op og ned ad gågaden eller langs åen. Du kan altid tage din partner, veninde eller lignende med dig. Det er altid hyggeligt at have nogle at snakke med, når man er ude at gå tur.

En anden mulighed er at tage på baBYvandring med Lotus. Her har du muligheden for at komme ud og møde andre mødre, samtidig med at du opdager nye sider af byen. Aktiviteten bliver afholdt den sidste fredag i hver måned. På turen vil der blive fortalt spændende og underholdende fortællinger om Aarhus. Det koster lidt at deltage, men det er en god måde at opleve noget på sammen med dit barn.

Dokk1 er et mekka for børn

Dokk1 er beliggende nede ved havnen og har utrolig mange muligheder for dig og dit barn. For det første findes der et stort udvalg af forskellige legerum, der egner sig til børn i forskellige aldre. Derfor er det også et sted, du kan blive ved med at komme med dit barn, selvom han eller hun vokser sig større. Du finder også barnevognsparkering, højstole i caféområdet og muligheden for at have medbragt mad med.

På Dokk1 bliver der også afholdt forskellige arrangementer for børn. Blandt andet kan du hver mandag fra 10-11.30 få gode råd af en sundhedsplejerske. Aarhus Musikskole tilbyder også løbende babyrytmik, som du kan melde dig og dit barn til.

Tag i babybio

Både Nordisk Film Biografer og CinemaxX afholder babybio, hvor belysningen og lyden er dæmpet. Forestillingen er også anderledes, fordi det er tilladt at have baby med, pusle og småsnakke under filmen. Til disse forestillinger er det desuden muligt at parkere barnevognen udenfor, og du kan trygt lade dit barn sove heri, eftersom der er folk fra biografen, der vil holde øje med dit barn og informere dig om, hvis der skulle opstå gråd eller problemer.

Benyt muligheden for babysvømning

Flere steder i Aarhus er det muligt at gå til babysvømning med dit barn. De fleste børn nyder at være i vandet, og det kan også være en afslappende faktor for dig som mor. Det er som regel både muligt at tilmelde sit barn til længere forløb og enkelte gange. Derfor kan du finde babysvømning, der passer til dig og dit barns hverdag.

Udforsk på egen hånd

Der er masser af muligheder for en nybagt mor og hendes barn i storbyen Aarhus. Forsøg at udforske byen på egen hånd, du vil helt sikkert hurtigt finde frem til din yndlingsbeskæftigelse. Spørg også gerne andre mødre til råds, hvis du mangler inspiration og ideer til, hvad i kan lave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *