Hyster truck – anerkendt og eftertragtet

Hyster truck er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til truck. Det amerikanske mærke Hyster producerer Hyser truck, der er elsket over hele verden.

I dag produceres Hyster truck også i Europa, for at imødekomme den store efterspørgsel på markedet. At Hyster truck produceres i Europa betyder at truckene lever op til europæiske standarder og sikkerhedskrav.

Hyster truck er blevet populære grundet deres stabile og robuste ydeevne samt deres behagelige førerhus, som gør en Hyster truck til en fornøjelse at arbejde i.

Du kan få en masse ekstra tilbehør til Hyster truck, ligesom der er en masse indstillinger du kan skrue på, så du kan tilpasse trucken til dine behov og din specifikke kørestil.

Hos Uniktruck finder du et stort udvalg af Hyster truck, som du enten kan leje eller købe.

Reachtruck med det sidelæns førerhus

Du kan på Uniktruck blandt andet finde en reachtruck, som er karakteriseret ved at have et sidelæns førerhus. Det gør at føreren har ideelt udsyn, når der skal køres rundt på smalle gange. En reachtruck har to gafler, som nemt kan stable, løfte og flytte på materiel. Der findes også reachtruck, som er specielt bygget til kørsel i fryserum og kølerum.

Uanset hvilken Hyster truck du vælger får du en kraftmaskine, med indbygget kontravægt, der gør trucken sikker at anvende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *