Klassisk boligindretning gør dit hjem tidløst

Følgende artikel er sponseret.

Tendenser kommer og går – men dit hjem er din permanente base. Trends er ikke negative forstyrrelser. De bidrager med nye idéer, møbler, tekstiler og rykker på den måde grænserne for, hvordan du kan indrette dit hjem. Du kan ikke altid indrette dit hjem efter tendenserne, for så ville du være nødt til at ændre din bolig hver tredje måned – så hvordan finder du ind til essensen af det tidløse hjem?

Er du faret vild i en verden af skiftende modebølger? Så kan den klassiske og minimalistiske indretning være den oplagte genvej til en stilren og lækker bolig. I denne artikel bliver du guidet til det stilsikre og personlige hjem.

Minimalistiske farver og nordiske materialer

Den skandinaviske designtradition har de seneste år oplevet fornyet popularitet. De rustikke materialer, bløde farver og organiske principper danner rammerne om et simpelt og lækkert hjem. Brug træ, uld og metal aktivt i din indretning og hold væggene i rene, ukomplicerede farver. Det minimalistiske look skaber et roligt hjem uden forstyrrende elementer. De rå materialer og den spartanske vægmaling skaber rum til personlighed i form af solidt interiør og egne tilføjelser som kunst og billeder.

Klassisk dansk møbeldesign er eviggrøn indretning

Ikea-design og plastikløsninger er praktiske elementer, men kønt er det ikke. Ønsker du at skabe et hjem med et rolig og nordisk inspireret look, bør du vælge dine møbler med omhu. Den danske designhistorie er en guldgrube i forhold til det tidløse hjem. Gennem tiden er ikoniske møbler blevet designet af danske møbelarkitekter – og deres silhuetter og sans for jordnær æstetik gør deres produkter til sikre valg.

Børge Mogensen, Hans Wegner, Poul Henningsen og Arne Jacobsen er danske møbelhåndværkere, der har høstet international og dansk anerkendelse. Af denne grund er deres design ofte en investering til hjemmet. Dermed ikke sagt, at dansk design ikke er muligt at have stående i hjemmet, hvis man har et mindre budget. Coop producerer stadig de klassiske FDB-møbler, ligesom du kan finde flere kup online. Du kan blandt andre finde Arne Jacobsen-ægget brugt– et ikonisk møbel, der står smukt i flere danske hjem.

Sans for detaljen skaber et færdigt look

Interiør er prikken over i’et. Med de rette pynteting og fine elementer skaber du et helstøbt hjem. Stearinlys, kurve, keramik, puder, lamper, plaider – der er uendeligt mange chikke og unikke muligheder for at skabe en bolig, der føles hjemlig. Nipsting cementerer boligens aura. Af denne grund bør det være stilede og gennemtænkte nipsting, så de skaber rum frem for at forstyrre. Du bør således finde elementer, der passer sammen og til hjemmet.

Brug farvepaletten klogt ved at finde pynteting, der komplementerer hinanden, møblerne og farven på væggen. Tekstiler og materialer kan sagtens være forskellige, hvis blot den overordnede stil, i form af skandinavisk minimalisme, overholdes.