Giv din bolig et moderne touch

Følgende artikel er sponseret.

Boligen er dit personlige sted. Det skal afspejle dig og dermed agere en tryg, behagelig og inspirerende base. Specielt sidstnævnte – de inspirerende omgivelser – overses ofte, når hjemmet skal indrettes. Praktiske, lette og billige løsninger fra Ikea og Jysk synes at dominere mange danskeres indretning – og disse elementer giver sjældent et personligt udtryk i hjemmet. Tværtimod.

Med sæsonens boligmode får du redskaber til at skabe et anderledes, lækkert og moderne hjem. Det vil imponere dine gæster, men det vil vigtigst af alt skabe et spændende miljø.

Kontrast mellem det rå og fine

Skandinavisk og dansk boligmode kendetegnes som værende minimalistisk, naturlig og jordnær. Materialevalget er ofte organisk i form af træ, sten og rene flader. For at skabe et modstykke til de rolige elementer har man de seneste år føjet flere rustikke elementer til boligen.

Dit hjem får en dynamisk og moderne stil, når du skaber balance mellem det rå og naturlige. Det er nedtonede, hårde materialer som cement, stål, beton og metal, der giver boligen et rustik udtryk, som i mødet med feminine detaljer skaber et utrolig lækkert og stilrent look.

For at imødekomme stilen kan du for eksempel have en bøjlestang i din entre. Jernrørene er funktionelle og har et rustikt, moderigtigt look.

Anderledes silhuetter og personligt interiør

Blot fordi du sigter mod at have et mere stilet og gennemtænkt hjem, er det ikke ensbetydende med, at dit hjem skal oversvømmes af nipsting. Alligevel er det de små interiørartikler, der giver det personlige præg. Vælg derfor med omhu. Statement-pieces er i særdeleshed populære i disse dage. Om det er et stort, flot kunstværk, verdenskort eller et dekorativt spejl, så find de genstande, der passer til din personlige stil.

Tørrede blomster, kurve, keramik og røget glas er eftertragtede elementer og ses ofte i boligbilledet.

Tænk i kreativ praktikalitet

Du kan sagtens kombinere det praktiske og funktionelle med det yndige og dekorative. Vær opmærksom på denne kombination, når du indretter dit hjem. Det er ikke ligefrem moderigtigt at tænke i opbevaringsløsninger – men det er ofte den tankegang, der gør, at indretningen fungerer, fordi de forstyrrende elementer er ryddet af vejen. En flot bænk kan have skuffer, du kan have bedrollers under din seng, og dine smykker og toiletartikler kan organiseres i beholdere.

Krukker og kurve er i særdeleshed også tidstypisk opbevaring, der kan være flotte i indretningen og skabe et organiseret, rent og velholdt hjem. Du kan også vælge at skabe nogle løsninger, hvor dit rod organiseres på elegant vis. Inden for de seneste par år er det blandt andet blevet populært med tøjstativer – gerne i metal – hvorpå dit tøj hænger og bliver en del af udsmykningen.