Forløb for ejerledere – udvikling af dig som ejerleder

Et forløb for ejerledere er for dig, der er klar til at arbejde med dig selv, og har mod på at dele dine tanker og dine udfordringer – og som også tør at blive udfordret!

Som ejerleder er du som regel ansvarlig for hele virksomheden, og du ønsker selvsagt at virksomheden skal køre så effektivt som muligt. Netop dette kan du opnå ved at blive mere bevidst om dine talenter og hvor der er plads til udvikling og forbedring.

Sparring med andre ejerledere

Som ejerleder kender du sikkert også til at det kan være svært hvis du ikke har nogen at sparre med. På et forløb for ejerledere vil du møde andre ejerledere, som kan sætte sig i dit sted, og som kender til de udfordringer du står med i dagligdagen, da de selv står i situationen i det daglige.

Måske kender du nok andre ejerledere, men tør du dele dine oprigtige og personlige udfordringer med dem? Det kræver tillid og nærvær at turde dele sine udfordringer med andre.

Jonathan Aps afholder forløb for ejerledere som giver dig som ejerleder en masse kompetencer og værktøjer du kan bruge i hverdagen. Hos Jonathan ApS beskæftiger de sig kun med virksomheder, hvor der er et udviklingspotentiale. Der medfølger altså et professionelt netværk gennem et forløb for ejerledere. Forløbet skaber nærhed og relationer, og målet er altid, at du som ejerleder skal blive en bedre version af dig selv.

Udover forløb for ejerledere faciliterer Jonathan Aps også forløb for nøglemedarbejdere, der meget vigtige aktiver i din virksomhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *