Drømmer du om at blive iværksætter ved siden af studiet?

Følgende artikel er sponseret.

Går du rundt med en rigtig god idé, som du virkelig tror på, bør du bestemt ikke holde dig tilbage, blot fordi du er studerende. Faktisk er studietiden et oplagt tidspunkt at begynde at udleve sin drøm som iværksætter, da man i disse år ikke er afhængig af eksempelvis kone, hund, hus og børn, og man er dermed utrolig fleksibel.

Der er rigtig mange unge mennesker, der har viljen og ikke mindst evnen til at blive iværksætter, men som bliver ved med at udskyde det, blot fordi de tror, det vil være smartere senere hen i livet. Du får her tre gode råd til, hvordan du kan komme i gang, selvom du er på SU. Så vil du forhåbentlig turde tage skridtet ud i iværksætter-branchen.

Sørg for at have den rette drivkraft samt det rette netværk

Først og fremmest bør man naturligvis overveje kraftigt, hvad det egentlig er, der driver én frem. Er det blot for pengenes skyld, kan det hele hurtigt gå hen og blive en nedbrydende proces, da man skal have en reel lyst til alt det hårde benarbejde. Man skal gøre op med sig selv, om man gør det for produktets skyld, og fordi man har en grundlæggende og fundamental tro på produktet, ellers bør man hurtigt droppe sin idé igen.
Hernæst er det utroligt vigtigt, at man sørger for at få samlet et godt team, som man stoler på.
Det er altid meget nemmere at være flere samlet om den gode idé end at stå med det hele alene, og her er det naturligvis vigtigt, at det er nogle mennesker, du trives med, og som du arbejder godt sammen med. Når man er flere sammen, har man desuden også bedre mulighed for at skabe et stort netværk af bl.a. medstuderende og undervisere. Det helt rette netværk kan ganske enkelt gå hen og vise sig at være guld værd for jeres virksomhed, så det er bare med at udnytte al den viden og erfaring, I kan suge ud af andre.

Lav din egen hjemmeside gratis via Bricksite

Endelig er det naturligvis vigtigt, at du får startet din egen hjemmeside op, så du kan gøre omverdenen opmærksom på lige netop dit produkt. Og det forholder sig faktisk sådan, at det i dag er muligt at lave sin helt egen hjemmeside med eget domæne gratis på siden Bricksite. Vælg mellem de mange flotte designs, så siden bliver præcis, som du ønsker, og så den desuden understøtter din idé bedst muligt. Det tager kun ganske få minutter, og du kan bl.a. justere farverne, uploade et logo, skifte baggrunden osv.

Hos Bricksite får du desuden mulighed for at optimere din hjemmeside gratis, og ved brug af helt enkle værktøjer kan du hurtigt begynde at kreere en SEO-venlig hjemmeside, som kan skaffe masser af opmærksom til dit produkt. Voks med opgaven, og udbyg og tilpas din hjemmeside løbende, så den møder dine besøgendes behov, samtidig med at du frit kan benytte dig af Bricksites kompetente support-team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *