Boucherouite tæpper – farverige og håndlavede marokkanske tæpper

Marokkanske tæpper er håndvævede og værner om miljøet, ved at være fremstillet af 100% genbrugsstof. Kvinder fra kvindeoperativer fremstiller selv de marokkanske tæpper, som alle er unikke. Hvert tæpper har dets eget udtryk og design, og kvinderne vælger hvilke stofrester de vil bruge til de respektive boucherouite tæpper. Boucherouite tæpper er glade i farverne, og kan henlede tankerne på en smuk blomstereng med masser af forskellige farver. Charmen ved Boucherouite tæpper er netop, at ikke to tæpper er ens, og at hver firkant, som udgør Boucherouite tæpper har helt dets eget udtryk.

Marokkanske tæpper direkte fra Marokko

Tibladin finder du masser af unikt interiør fra Marokko samt marokkanske tæpper, der er blevet utroligt populære herhjemme grundet deres smukke og unikke design. Som beskrevet ovenover er Boucherouite tæpper fremstillet af stofrester, og tæpperne har derfor et væld af smukke farver – nogle i mere afdæmpede farver end andre. De fås i forskellige størrelser og med eller uden de karakteristiske og hyggelige frynser.

Beni Ouarain tæppe

Er du ikke så til meget til farvestrålende tæpper som Boucherouite tæpper er, så tag et kig på et Beni Ouarain tæppe. Du kender helt sikkert allerede Beni Ouarain tæppe, uden måske at vide, at det er et Beni Ouarain tæppe. De marokkanske tæpper er nemlig utroligt populære i mange boligentusiasters hjem. Beni Ouarain tæppe kendetegnes ved deres lyse farve og den mørke tråd, der skaber de karakteristiske ruder. Forskellen på et masseproduceret Beni Ouarain tæppe og et Beni Ouarain tæppe fra Tibladin, er at et Beni Ouarain tæppe fra Tibladin er håndvævet af marokkanske kvinder og dermed ikke er masseproduceret på en fabrik. Det giver en høj kvalitet som afspejles i tæppets udtryk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *